Uitdeuken zonder spuiten en spot-repair

Binnen de autobranche is het systeem "uitdeuken zonder spuiten" erg actueel. Restylen wordt het ook wel genoemd. Met dit systeem kunt u kleine deukjes, parkeer en hagelschades op een snelle milieuvriendelijke en kostenbesparende manier herstellen, zonder dat er overgespoten hoeft te worden. Met speciale gereedschap- pen zijn wij in staat om de deukjes er 'uit te drukken'.

Via de binnenzijde van de auto of van onder de motorkap proberen we de deuk van de achterzijde te benaderen met op maat uitgezochte tools die op hefbomen lijken. Hiermee wordt heel voorzichtig de deuk er uit gedrukt c.q. gewreven.
Met reflecterend licht kunnen wij precies beoordelen op welk moment de deuk eruit gedrukt is en of de gehele deuk verdwenen is. Het lijkt zo simpel maar deze techniek kan alleen door zeer ervaren vakmensen met succes worden toegepast.

Ook voor het wegwerken van steenslag en/of andere kleine beschadigingen zijn wij uw professionele partner. Wij zorgen middels de spot-repair-techniek dat uw auto weer als nieuw is.

 

 

 

 

 

 

mouseover