Wat is nu autopoetsen bij All-in car cleaning?

De auto krijgt een totale schoonheidsbehandeling, zowel van buiten als van binnen. Hij wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Ook wordt des- gewenst het complete motorcompartiment ontvet en behandeld met een glansmiddel met vochtwerende eigenschappen. Ook de kofferbak krijgt een grondige opknapbeurt, terwijl kunststofdelen en banden weer op kleur worden gebracht en er puntgaaf uit komen te zien, net als de ruiten trouwens. Het eindresultaat is een auto, die oogt als nooit tevoren. Maar wist u dat wij niet alleen auto's poetsen maar ook verontreinigingen en kleine schades door bijzondere oorzaken wegwerken? Denk hierbij aan kleine par- keerdeukjes, bumperhoeken die door een paaltje beschadigd worden of neerslag van verontreinigde lucht en industriële uitstoot.

Exterieur

Het spreekt voor zich dat wij beginnen met het grondig wassen van uw auto. Dit doen wij met behulp van professionele hoge druk apparatuur zodat vuil en aanslag beter verwijderd kunnen worden. Ook wielkuipen, velgen, sponningen en motorruimte worden grondig gereinigd en ontvet.
Daarna wordt de lak naar wens gepolijst, dit om de lak diep te reinigen en eventueel licht kraswerk te verwijderen. Na diverse polijst werkzaamheden krijgt de lak zijn oorspronkelijke glans terug. Deze glans kan alleen worden behouden als de Lak nu geconserveerd wordt. Dit gebeurd door een hoogwaardige wax of desgewenst met een Silver Seal lakverzegeling.

Interieur

Voor een stof, vet en vlekvrij interieur bent u bij ons aan het goede adres. De auto wordt uiteraard volledig uitgezogen. Kunststof delen worden behandeld met onder andere multi-brill en de ramen worden streeploos schoon. Wij gebruiken apparatuur voor het zgn. diep-reinigen om onder andere kringen en vetvlekken te ver- wijderen. Na deze behandeling ziet uw interieur er weer als nieuw uit. Desgewenst kunnen wij een beschermlaag aanbrengen die vuil afstotend is. Hierdoor kunnen gedurende een langere periode geen hardnekkige vlekken ontstaan die bijvoorbeeld veroorzaakt worden door modder, as, snoep, etenswaar en/of gemorste dranken. Dankzij het vocht en vuilafstotend effect is het reinigen van uw auto-interieur voortaan heel gemakkelijk. Met een stofzuiger of een zacht reinigingsmiddel er even overheen en klaar bent u. De kofferruimte wordt natuurlijk ook niet over het hoofd gezien. Om uw auto te verlossen van onaangename geuren zoals rooklucht, hondenlucht of een andere onaangename lucht gebruiken wij ons geur en neutralisatiesysteem. Hierdoor garanderen wij een reuk- vrije auto. Ook voor het behandelen van lederen bekleding kunt u bij ons terecht. Voor zowel onderhoud en reiniging gebruiken wij de beste producten op dit gebied.

 

 

 

 

mouseover